Roar kan sammenlignes med gårdsgutten Guffen. Han pusler rundt og fikser det meste, og hjelper til der det behøves. Han rægger rundt med traktoren, en Lamborghini, mangler bare Felleskjøpet-capsen og Vikingarna på anlegget, og så er han bonde på rett. Ellers jobber han i Nettbuss, for å opprettholde en relativt urban status.
Linnea (2009) er odelsjenta og definitivt har arva mammaen sin dille på hest. Hun har fått sin egen ponni, Bixit, men vil mer enn gjerne ri de andre hestene på gården også. Ikke går hun av veien for å ri barbak (uten sal) eller hoppe et hinder, heller. Hun er for øvrig ei fornuftig og hjelpsom jente som elsker å klatre, turne, svømme, hoppe og sykle. Flink storesøster er hun også.
Oliver (2010) er gutten med temperament som en full finne. Aner ikke hvor han kan ha det fra… *uskyldig* Han er glad i biler og traktorer, og er et råskinn til å spille Mario Kart. Han blir rasende om han ikke får bli med på ridetur, og når han får være med vil han helst trave og galoppere hele tiden mens han hikster av latter. En gutt med mye humør og en herlig latter.
Kasper (2012) er minstemann i menneskeflokken, men ikke tro at han har minst å si av den grunn. Han vil «gjer sjøl» og sier klart fra hva som er «miiiiin» og om du gjør noe feil. Han er som sin søster, flink å hjelpe til og er med der det skjer hele tiden. Er ikke fullt så glad i fart på hesteryggen som sin bror, men blir hjerteskjærende lei seg om han ikke får bli med på ridetur. Bare 2 år har han ridd timeslange turer rundt bygda eller kjøreturer i skogen på gode, gamle Søljar, med innlagt piknik.
Agathe. Så var det meg selv, da. Utdannet spesialsykepleier i Gerontologi (livsløpslære). Avbrøt mastergraden grunnet flytting, men er ikke redd for å fortsette. Hellig overbevist om at man aldri blir utlært og at ting alltid ordner seg til slutt. Hvis det ikke er i orden, er det ikke slutten. Jeg er også utdannet profesjonell barfottrimmer v/Dan Guerrera og kan ta på meg hovtrim når jeg har anledning. Har en fast runde i Valdres og til Førde/Florø/Nordfjordeid noen ganger i året. Ta kontakt ved behov. Kan også ta på meg å holde kurs i hovstell. Hest er livet for meg. Selvsagt ikke foran familien, men jeg ser rett og slett ikke for meg å leve uten hester. Er også ihuga fan av at hestene skal gå i flokk og få være ute så mye de ønsker, gjerne barfot.