Lusa (2006)heter egentlig Lucia, men fordi hun var et krapyl før hun ble sterilisert fikk hun kjapt et nytt klengenavn: Lusa. Hun fikk navnet rett og slett fordi vi hentet henne hos oppdretter Randi Holen (www.ramithi.no) på Lucia dagen i -06. Hun liker ikke fremmede, men den dagen hun kommer bort for å kose med deg får du ta det som et kompliment og at du er godkjent som «familiemedlem». Hun er flink til å jakte og holder stallen fri for mus.
Malin (2008) kommer fra Åsebygda i Valdres, og må være den skjønneste katten jeg noen gang har dratt i hus. Det er absolutt ingen i hele verden som ikke klarer å bli sjarmert sønder og sammen av dette lille vesenet! Og hvis du forsøker å overse henne, begynner hun enten å klatre på deg eller mjaue hjerteskjærende. Hun har like mye pels som sjarm, men er ikke fullt så fornøyd når den flotte pelsen må stelles. Da er det alt annet enn et pent mjau som kommer, og jeg er sikker på at hun banner som en bryggesjauer på katters vis. Dessuten blir hun fornærmet hvis du ler av henne når hun konverterer til skinhead. Men ellers maler hun dagen lang, og det er derfor hun har fått navnet sitt.
Mischa (2013) kalles ofte bare Mammapusi fordi hun er mamma til 5 av kattene her. Hun er svært kjælen og sosial og vil helst bare være inne hele tiden. Ikke særlig flink til å jakte, men desto flinkere til å mase etter mat på kjøkkenet. Og om slipper du henne ut i regnvær får du jammen høre det! Mischa er grå og korthåret, og hårlengden har hun gitt videre til sine søte små, noe mor i huset setter pris på.
Elise (2014) er ei gråtigret lita pusejente som ikke liker bråkete unger. Men hun blir modigere og modigere for hver dag som går, og aksepterer at mor i huset klapper henne. Tror nok hun vokser opp til å bli samme type katt som «tante» Lusa.
Svartepus (2014) fikk navnet fordi hun er svart som natta. Da hun var lita hadde hun hvite øyevipper, men nå er også disse svarte. Hun er kliss lik broren sin og har begynt å bli vant til at vi snur dem oppned for å se hvilken katt vi klapper; henne eller broren.
Gråpus (2014) er grå. Helt grå. Og veldig søt og kjælen. Ruller rundt på gulvet og vil bli klødd og klappet på.
Knoll (2014) er svart og kvit. Temmelig dumt navn, egentlig. Men det virker ikke som det plager han.
Tott (2014) er broren til Knoll og er like kullsvart om søsteren Svartepus. Skikkelig bra navn på denne gjengen…. Og alle kattungene er helt enige om at bikkja er dum og at tekstiltapet er gøy å klatre i!